(untitled) (Romano džaniben, 2010)
RECENZE Veijo Baltzar / Käärmeenkäräjäkivi Veijo Baltzar / Musta Tango Veijo Baltzar / Sodassa ja rakkaudessa Lucia Grešková / Pastorácia Rómov Pavel Pečínka / Romské strany a politici v Evropě