Sas o ľudos pre bida. Paľis imar lokores aviľam ke amende, the o gadže the o Roma. / Lidé na tom byli špatně. Potom už jsme pomaloučku přišli k sobě, i gádžové i Romové. Rozhovor s paní Zuzanou Sivákovou - Kubaník, Pavel; Ort, Jan (Romano džaniben, 2016)
Rozhovor s paní Zuzanou Sivákovou (1932, Miroľa – 2014, Nižný Komárnik) (Rozhovor vedl a nahrál Pavel Kubaník, upravil a do češtiny přeložil Jan Ort)