Sas o ľudos pre bida. Paľis imar lokores aviľam ke amende, the o gadže the o Roma. / Lidé na tom byli špatně. Potom už jsme pomaloučku přišli k sobě, i gádžové i Romové. Rozhovor s paní Zuzanou Sivákovou - Kubaník, Pavel; Ort, Jan (Romano džaniben, 2016)
Rozhovor s paní Zuzanou Sivákovou(1932, Miroľa – 2014, Nižný Komárnik)(Rozhovor vedl a nahrál Pavel Kubaník,upravil a do češtiny přeložil Jan Ort)