Vzpomínky na dětství (Romano džaniben, 2017)
Vyprávění pana Michala Čonky, Rudolfa Harvana a Jiřího Chramce vybíráme z archivu projektu Paměť Romů, který buduje organizace Romea s podporou pracovníků Semináře romistiky KSES FF UK za finančního přispění Bader Philantrophies, Inc. Kompletní vzpomínky pamětníků a bližší informace o projektu na www.pametromu.cz.