Helena Sadílková, Dušan Slačka, Milada Závodská - Aby bylo i s námi počítáno. Společensko-politická angažovanost Romů a snahy o založení romské organizace v poválečném Československu: Brno: Muzeum romské kultury, 2018, 230 s., ISBN: 978-80-86656-37-3 - Lhotka, Petr (Romano džaniben, 2018)
RECENZE