Poezie Pavla Oláha - Oláh, Pavel (Romano džaniben, 2020)
Tři básně autora píšícího v romštině, češtině a polštině. V rámci čísla slouží i jako ukázka jihocentrálního dialektu romštiny, jemuž je věnován text v recenzované části.