Hančiny překlady do romštiny (několik ukázek) - Šebková, Hana (Romano džaniben, 2004)
V Hančině pozůstalosti se našly překlady několika básní Jiřího Suchého. Jsou to Kytka - Kvitkos, Ukolébavka – Sovľarduňi giľi, Když hodím kámen do vody – Te čhivav o bar andro paňi.