Životopis Hany Šebkové, Bibliografie Hanky Šebkové (Romano džaniben, 2004)
Životopis významné české romistky Hany Šebkové, doplněný krátkými anekdotami a postřehy z jejích zápisků (romsky a česky). Součástí článku je rovněž kompletní bibliografie autorky.