Rozhovor s Evou Danišovou - Viková, Lada (Romano džaniben, 2008)
Rozhovor o literatuře a psaní s Evou Danišovou, překladatelkou do romštiny a terénní pracovnicí, vedla v romštině Lada Viková. Na rozhovor navazuje povídka Evy Danišové Pal miro papus / O mém dědečkovi.