Výběrová osobní bibliografie prof. Ctibora Nečase - Nečas, Ctibor; Závodská, Milada (Romano džaniben, 2013)
Osobní bibliografie zahrnující monografie i články věnované tématu Romů, které C. Nečas vydal do r. 2013. Dle seznamu vypracovaného Ctiborem Nečasem finalizovala Milada Závodská.