(untitled) (Romano džaniben, 2015)
RECENZE Laura FónadováNenechali se vyloučit: sociální vzestupy Romů v české společnosti/ Kateřina Sidiropulu Janků Martin KoubekZápas o uvozovky: interpretační rámce a repertoár jednání pro-romského hnutí/ Martin Pfann Anton Weiss-Wendt (ed.)The Nazi genocide of the Roma: Reassessment and Commemoration./ Michal Schuster