Niekoľko nových poznatkov o existenci zaisťovacieho tábora v Dubnici nad Váhom - Janas, Karol (Romano džaniben, 2004)
Text pojednává především o objevených materiálech poskytujících děsivé svědectví o povraždění Romů nakažených skvrnitým tyfem, malých dětech, které zemřely na zápal plic, a o všech zavražděných a pohřbených v hromadného hrobu.