Daniel Škobla, Tomáš Hrustič, Ondřej Poduška - Evaluácia dopadu terénnej sociálnej práce 2018: Bratislava: Implementačná agentúra Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskejrepubliky (IA MPSVR SR), 87 s., ISBN 978–80–89837–50–2 - Rusnáková, Jurina (Romano džaniben, 2018)
RECENZE