Baro pharo kamiben / Fatal love and other excerpts from the author’s works - Kropiwnická, Eva (Romano džaniben, 2020)
Medailonek Evy Kropiwnické z pera Karolíny Ryvolové přibližuje život a cestu k autorskému vyjádření tvůrkyně – prózu zastupuje povídka Osudová láska a poezii tři ukázky básnické tvorby, vše v romštině a češtině.