To overstep the boundaries of normality and fill in the empty spaces - Berkyová, Renata (Romano džaniben, 2020)
Text uvozuje následující obrazovou přílohu a představuje výstavu BíLá Místa (vernisáž výstavy proběhla 16. 9. 2020 v ústecké galerii Hraničář a ideově je propojena s americkým hnutím Black Lives Matter). Expozice upozorňuje na „prázdná místa“ ve veřejném prostoru, na chybějící hlas romských umělců.