Mluvnice olašské romštiny - Ukázky z připravovaného díla Hanky Šebkové a Margity Lakatošové - Lakatošová, Margita; Wagner, Peter (Romano džaniben, 2004)
Tento text poskytuje čtenáři náhled do charakteristických rysů olašské romštiny, který připravila Margita Lakatošová spolu s Peterem Wagnerem. Text obsahuje ukázky z připravovaného díla Hanky Šebkové a Margity Lakatošové.