Kolektiv autorů: Všude samá krása a Samet Blues - Čopjaková, Kateřina (Romano džaniben, 2022)
Recenze na knihy nakladatelství Kher s texty romských autorů, kteří reflektují poválečnou minulost do r. 1989 a po něm. Kolektiv autorů: Všude samá krása Praha: Kher, 2021, 222 s., ISBN 9788087780251 Kolektiv autorů: Samet blues Praha: Kher, 2021, 182 s., ISBN 9788087780275