Sonda do repertoáru jedné romské letniční hudební skupiny - Jurková, Zuzana (Romano džaniben, 2005)
Krátká studie o úloze hudby v letničním společenství, o letniční hudební skupině "Farbárovců" ze Slaného a o jejich repertoáru, který tvoří písně zvané „chvály“ . Nechybí textové ukázky (převážně v češtině, v jednom případě i v romštině).