E Nevi Vastia - Maximoff, Matéo (Romano džaniben, 2005)
Úryvky z Nového Zákona, který do kalderašského dialektu přeložil Matéo Maximof, a jejich srovnání a překlady do lovárského dialektu a do slovenské romštiny.