Adaj áver nána, čak i búti, i búti... (Tady nic jiného nebylo, jen práce a práce...) Rozhovor s Annou Batánovicsovou a Annou Kovácsovou - Bodnárová, Zuzana (Romano džaniben, 2011)
Obsahem textu jsou zredigované rozhovory s Annou Batánovicsovou a Annou Kovácsovou, které vedla v romštině Zuzana Bodnárová během svého pobytu v maďarském Versendu. Tématem vyprávění je život veršendských Romů v minulosti i život vypravěček samotných s důrazem na práci a profese. Do češtiny přeložila a pořízené rozhovory zredigovala Zuzana Bodnárová.