Recenze a anotace 2015_2 (Romano džaniben, 2015)
RECENZELaura FónadováNenechali se vyloučit: sociální vzestupy Romů v české společnosti/ Kateřina Sidiropulu JankůMartin KoubekZápas o uvozovky: interpretační rámce a repertoár jednání pro-romského hnutí/ Martin PfannAnton Weiss-Wendt (ed.)The Nazi genocide of the Roma: Reassessment and Commemoration./ Michal Schuster