Jana Horváthová (a kol.) ...to jsou těžké vzpomínky. Vzpomínky Romů a Sintů na život před válkou a v protektorátu: I. svazek. Větrné mlýny. Brno. 2021, 771 s., 978-80-86656-45-8 - Berkyová, Renata (Romano džaniben, 2024)
RECENZE